Zde může být vaše reklama.
Čtvrtek 25.4.
Svátek má Marek
Menu

Jeden měl u sebe nůž Lupiči si chtěli odnést basy piv

Lupiči si chtěli odnést basy piv

01. 06. 2019 - 13:10

Dva muže podezřelé z vloupání dopadli včera před půl druhou strážníci městské policie v Králově Poli. Strážníci si v Palackého třídě nejprve všimli osmnáctiletého mladíka, který jakmile uviděl,  že se k němu hlídka blíží, odložil vedle popelnic přepravku plnou neotevřených pivních lahví a odcházel bez ní.

"Strážníci se za ním vydali, zastavili ho a chtěli od něj vysvětlení. Přitom si všimli, že mu z kapsy kalhot trčí rukojeť nože. Jeden ze strážníků proto rychlým pohybem muže odzbrojil. Hlídka potom postřehla, že na chodníku je naplněných pivních přepravek hned několik, a všimla si také otevřených dveří od místní prodejny potravin. Strážníci se přesvědčili, že už u sebe podezřelý nemá jinou zbraň a přes operační středisko požádali o příjezd dalších dvou hlídek městské policie, aby se ujistili, jestli dopadený nepracoval s komplicem," uvedl mluvčí Jakub Ghanem.

Přivolaní strážníci potom u východu z prodejny dopadli dvacetiletého muže a hlídky městské policie oba předaly státním policistům pro podezření z trestného činu.

Další články