Zde může být vaše reklama.
Čtvrtek 25.4.
Svátek má Marek
Menu

Neznámý muž se vloupal do výrobní haly

Neznámý muž se vloupal do výrobní haly

26. 05. 2019 - 14:00

Policisté v současné době pátrají po neznámém pachateli, který se během minulého víkendu vloupal do výrobní haly v Adamově.

"Zloděj překonal oplocení objektu a přes okno se násilím dostal do výrobní haly bývalého podniku Adast Adamov. U laserového pálícího stroje, který se zde nacházel, neodborně odstranil a odcizil řídící mechanismus v hodnotě sto padesát tisíc korun. Zloděj si s sebou také odnesl různé pracovní nářadí. Poškozené firmě vznikla škoda přes 185 tisíc korun," uvedla mluvčí Lenka Koryťáková.

Případ teď mají na stole kriminalisté. Ti v rámci prováděného vyšetřování zajistili kamerový záznam okolí napadené výrobní haly, na kterém by pachatel krádeže mohl být zachycený. Po jeho totožnosti policie intenzivně pátrá. 

"Není vyloučeno, že tento pachatel se dopustil obdobné trestné činnosti, která se stala během stejného víkendu v Brně, a to v areálu Královopolských strojíren, na ulici Křižíkova. Zde se mimo jiné zmocnil klíčků od motorového vozidla tovární značky Škoda Octavia Combi I, se kterým následně z místa odjel. V současné době uvedené vozidlo pravděpodobně užívá, případně ho může nabídnout k prodeji," doplnila Koryťáková.

Další články