Zde může být vaše reklama.
Pátek 19.4.
Svátek má Rostislav
Menu

Přiznala se! Žena na Znojemsku okradla dívku během cesty autobusem

Žena na Znojemsku okradla dívku během cesty autobusem

foto: Pixabay

21. 08. 2019 - 16:00

Osmnáctiletá dívka cestovala autobusem. Po nastoupení ve Znojmě si koupila jízdenku a peněženku si uložila do batohu. Když v nedaleké obci vystoupila, zjistila, že je bez peněženky. Měla tam tisíc pět set korun v hotovosti, osobní doklady i platební kartu. Byla přesvědčena, že jí musela vypadnout během jízdy, a proto ihned telefonovala dopravci.

I přes okamžité předání informace řidiči, se nepodařilo věc uvnitř autobusu najít. Vše tedy oznámila na policii. Případ se odehrál koncem června a v těchto dnech se nám podařilo celou záležitost objasnit. Veškeré zjištěné informace nás přivedly ke třiadvacetileté ženě z našeho regionu. Po předložených důkazech se sama také přiznala a odcizenou peněženku i s platební kartou a dalšími věrnostními a slevovými kartičkami vydala. Tehdy cestovala stejným autobusem a všimla si, jak dívce vypadla při vystupování peněženka.

Prý zůstala ležet na zemi přímo vedle ní, takže ji v nestřeženém okamžiku zvedla a pohotově dala do kapsy. Vystoupila na další zastávce a tam peněženku prohledala. Zahodila pouze občanský průkaz a kartičku zdravotní pojišťovny a vše ostatní si nechala. Na nejbližším místě se pokusila nákup zaplatit platební kartou, ale platba byla zamítnuta. Použila proto hotovost a to stejné opakovala v následujících dnech. Všechny peníze tedy utratila pro svoji potřebu. Nyní bude čelit trestnímu stíhání.

Další články