Zde může být vaše reklama.
Pátek 19.4.
Svátek má Rostislav
Menu

Začíná předprodej Na fotbalovou repre v Olomouci vstupenky od 100 korun

Na fotbalovou repre v Olomouci vstupenky od 100 korun

foto: archiv redakce

24. 10. 2022 - 18:24

Česká reprezentace bude v přípravném zápase hostit Faerské ostrovy ve středu 16. listopadu od 18:00 na Andrově stadionu v Olomouci. Půjde o poslední letošní domácí zápas, protože další ji budou čekat až v příštím roce v kvalifikaci o postup na EURO 2024. Vstupenky se začnou prodávat v úterý 25. října. Nejlevnější v internetovém předprodeji vyjdou na sto korun. Děti v rámci organizovaných skupin budou mít vstup zdarma.

Předprodej začne 25. října ve 12:00 na ticketportal.cz. Vstupenky se budou prodávat i na pokladnách v den utkání. Lístky ve třech cenových kategoriích vyjdou na 100, 250 a 500 korun. Pro aktivní fanoušky bude vyhrazený sektor L na severní tribuně. 

Česká reprezentace zve na utkání rovněž organizované dětské skupiny v rámci fotbalových oddílů. Díky této speciální akci mají děti do 15 let v minimálně desetičlenné skupince vstupné zdarma (+jeden dospělý doprovod na každých deset dětí). Další info najdete na webu fotbal.cz.

Vozíčkáři mohou objednávat lístky na e-mailové adrese vstupenky@fotbal.cz. Tyto vstupenky stojí 50 korun a v ceně je zahrnutý i doprovod.

Po zápase proti Faerským ostrovům odletí česká reprezentace ještě do Turecka, kde ji v sobotu 19. listopadu čeká rovněž přípravný zápas. K dalším utkáním se potom sejde až v březnu, kdy startuje kvalifikace o postup na EURO 2024. Ve skupině se Česko utká s Polskem, Albánií, Faerskými ostrovy a Moldavskem. Na šampionát postoupí dva nejlepší týmy z každé skupiny

Další články