Zde může být vaše reklama.
Sobota 20.4.
Svátek má Marcela
Menu

Změna v kádru Ladislav Krejčí přestupuje do pražské Sparty

Ladislav Krejčí přestupuje do pražské Sparty

06. 06. 2019 - 19:49

Odchovanec Zbrojovky a dvacetiletý mládežnický reprezentant Ladislav Krejčí opouští Brno a přestupuje do pražské Sparty. Celý transfer byl dnes smluvně dotažen.

Rodák z Rosic hraje za Zbrojovku od přípravek, postupně se propracoval až do prvního mužstva a vybudoval si zde stabilní pozici. Nyní tedy Brno opouští. "Není to jednoduché, protože jsem ve Zbrojovce odmalička a opouštím skvělou kabinu, která se za poslední půlrok neuvěřitelně zvedla. Mrzí mne to i z toho důvodu, že jsem byl přítomen u sestupu a chtěl jsem být i u návratu a pomoci k tomu, což se bohužel nepovedlo. Chtěl bych poděkovat všem fanouškům za podporu, i když to ze začátku nebylo lehké. Na jaře se jich ale připojovalo čím dál víc, jejich podporu a vůli jsme cítili a moc nám pomáhala a byli jsme za to vděční. Za celou tu dobu, co jsem v klubu byl, jim děkuju za Zbrojovku i za sebe," vzkázal Krejčí.

„Láďa Krejčí je velice talentovaný střední záložník, který prošel všemi mládežnickými reprezentacemi. Je technicky velmi dobře vybavený. První dotek, přehled ve hře, dobré vyhodnocování herních situací patří k jeho silným stránkám. Vzhledem ke svému mládí se musí nadále hodně učit, bude si muset zvyknout na mnohem větší tempo hry, ale díky fyzickým a technickým předpokladům z něj může vyrůst velmi kvalitní hráč,“ říká sportovní ředitel AC Sparta Praha Tomáš Rosický.

Další články