Zde může být vaše reklama.
Středa 24.4.
Svátek má Jiří
Menu

MOL Cup Zbrojovka přešla hladce přes HFK

Zbrojovka přešla hladce přes HFK

foto: Petr Pelíšek

14. 08. 2019 - 21:58

Zápas 1.kola MOL Cupu hráli fotbalisté Zbrojovky Brno dnes v Olomouci proti 1. HFK. Svěřenci trenéra Pavla Šustra si s divizním soupeřem hladce poradili a po výhře tři k nule postoupili do druhé kola.

Zbrojovka začala plnit roli favorita rychle a už ve 4.minutě ji poslal do vedení Eismann. Herně byli hosté silnější, Holice se snažila hrozit především ze standardek. Velmi blízko k tomu měl ve 36. minutě kapitán Martin Vyskočil, z malého vápna ovšem trefil jen břevno. Čtyři minuty před přestávkou zvýšil náskok Brna na dva Bartolomeu. Chvíli po přestávce pak Zbrojovka definitivně rozhodla. V 57.minutě dal třetí branku hostů po centru zprava Fousek a bylo jasné, že Holice se zápasem už neudělá nic. V poslední minutě mohl HFK porážku korigovat, ale střídající Kotůlek po rohovém kopu přestřelil.

1.HFK Olomouc – FC Zbrojovka Brno 0:3 (0:2)

Branky: 4. Eismann, 41. Bartolomeu, 57. Fousek. Rozhodčí: Cieslar – Batík, Dohnálek. ŽK: Spurný. Diváci: 479.
1. HFK Olomouc: Kubica – Mi. Vyskočil, Krejčí, Rajnoha, Buček - Spurný (77. Kotůlek), Laštůvka (46. Smítal), Mazouch, Pezzotti, Bernatík (60. Stoklasa), Ma. Vyskočil. Trenér Jiří Derco.
Zbrojovka Brno: Halouska – Sukup, Šural, Kryštůfek, Eismann - Bartolomeu (68. Štepanovský), Krška, Sedlák, Fousek – Růsek (74. Pachlopník) – Přichystal (60. Vintr). Trenér Pavel Šustr.

Další články